neděle 21. února 2016

Tips pro krásnou pleť

Každý by si přál mít bezchybnou pleť, bohužel ne vždy je tomu tak. Už delší dobu vím, které co zlepšuje a nebo naopak zhoršuje mojí pleť, proto Vám chci dát jednoduché typy, které mohou i Vám pomoci k lepší pleti.

 

1. Pít hodně vody
Tento typ je většině populace známý- neboť voda a krásná zdravá pleť spolu úzce souvisejí. Vždyť lidské tělo je tvořeno z 60-70% vodou. Pro mě osobně byl vždy problém hodně pít, musím si to hlídat 
i dnes. Nejlepší je když vypiju aspoň 2 litry vody za den. Jednoduchý typ- pijte pravidelně, hlídejte si to a všude sebou noste flašku s vodou. 

2. Odličovat se
Toto není také žadná novina, ale jen si dejme ruku na srdce, že jste někdy spaly neodlíčené. Pro naší pleť jsou všechny ty šminky už tak zatěžujíci a my si je necháváme přes noc, kdy by měla pleť odpočívat. Každý z nás má jiný odličovací rituál- já si nejprve oplachuji obličej vodou a poté zbytky odstraním micerální vodou. I ráno po probuzení si obličej oplachuji teplou vodou, protože díky teplé vodě se nezvětšují póry. Já osobně se nelíčím často a raději pleť nechávám odpočívat.

3. Správně jíst
Cukr, sůl a funky food si držet od těla. To je asi nejjednoduší typ. Raději dopřát si čerstvé a kvalitní produkty. Mléčné produkty nahradit ovesným mlékem, kokosovým, mandlovým atd...





4. Stop cigaretám a alkoholu!

5. Sport
Dostataek pohybu a čerstvý vzduch je pro naší pleť velice důležitý. Nejlepší je kombinace- jít si zaběhat na čerstvý vzduch, projet se na kole, jít na procházku, zahrát si tennis. Nabízí se opravdu plno možností a každý si může vybrat, podle svého gusta.


6. Dostatek spánku
Dospělý člověk by měl spát cca 7 až 8 hodin za den, musíte uznat, že neni nic lepšího, než se probudit plné energie do nového dne. Nejlépe se spí v místnosti, kde je uplná tma, na správné matraci a ve vyvětraném pokoji.

Jaké jsou Vaše typy pr zdravou a krásnou pleť?

neděle 7. února 2016

Follow my week #1

Pondělí
Záčátek nového týdne a to znamená, že mě večer čeká zumba, nikdy by mě nenapado, že zrovna já budu chodit na zumbu.




Úterý
Hned odpoledne jsem zapomněla na slib z pondělí,, že začnu pravidelně běhat.




Středa
Dost se ochladilo a večer jsem zamířila do školy, Frankfurt je veřer nádherný.





Čtvrtek
Dnes začíná nová série Germany´s Next Top Model- konečně.




Pátek
Pátek a Faschingparty- neboli Karneval, a v Německu se to slaví jinak než v České Republice. Já znám pouze z Česka, že Karneval je poslední dobou pouze pro  děti, kteří si obléknou masky, mají vlastní diskotéku a soutěž o nejlepší masku. V Německu Karneval zajímá všechny generace. Význámné jsou průvody v Kolíně nad Rýnem nebo v Mainzu.




Sobota
Sobotní ráno- unavená, ale dnes jedeme do Bad Homburgu, kde máme sraz s dalšíma holkama a poté Thermály a na večeři.




Neděle
Poslední den před začátkem nového týdne a já ho trávím s kamarádkou, s Filmem.