sobota 12. března 2016

Jeden den v Berlíně

Berlín je velká evropská metropole, ale i za pouhý den může člověk hodně vidět a zažít. Mám pro Vás pár typů, co by měl člověk v Berlíně určitě za jeden den stihnout.


Burgermeister
Tento bufet s nálepkou nejlepších burgrů v celém Berlíně. Tímto bufetem je myšlena malá budka kolem pár stolečku nebo krabic od piva, na kterých si sníte svůj burger. Je tam skvělá atmosféra. Burgur si tam koupíte do 5 eur a rozhodně vyzkoušejte i hranolky. Jenom se připravte na to, že si chvíli postojíte ve frontě, ale jídlo je výborné.  Unglaublig lecker!
stanice: Schleisischess Tor U1


 Památky
Berlín je opravdu obrovské město, ale přesto ty nejhlavnější památky se dají stihnou i za den. Mnoho z nich je blízko sebe. 
    


 


 










































Poslat pohled
V dnešní době určitě potěší vaší rodinu a přátelé pěkný pozdrav z Berlína ve schránce.





 Bundestag
Bundestag nebo Reichstag patří také mezi jednu z památek v Berlíně, ale do této je určitě lepší si udělat rezervaci, jinak si musíte vystát nejméně hodinovou frontu.






















Distrikt Coffee
Nejlepší snídaně ve městě, tak bych jednoduše popsala snídaní v kavárně Distrikt Coffee. Lepší lívance jsem v životě neměla, dokonale dochucené. Obsluha je velice milá, ale může se stát, že na volný stůl si budete muset nějakou dobu počkat.







2 komentáře:

  1. Ja som bola na jesen v Berline na tri dni a bolo uplne uzasne! Skoda, ze si neochutnala Curry Wurst to je ich specialita :)


    Pozyvam na giveaway o balicek Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Berlín je užasnný! Currywurts jsem tam bohužel neochutnala, tak jindy, říká se, že je tam prý nejlepší.
      Určitě se ráda podívám a zapojim

      Vymazat